Watersport vakanties, juist nu.

Nu we ook tijdens onze vakantie in Nederland 1,5 meter afstand moeten houden, is het een goed idee een watersportvakantie in Nederland te boeken. Op het water heb je immers de ruimte en zelfs tijdens een vaarvakantie kan je de gewenste afstand in verband met coronavirus houden. Maar waar kan je een watervilla of huisje met aanlegsteiger huren en waar vind je vakantieparken met jachthaven? In deze blog meer informatie over vakanties aan en op het water. Een watersport vakantie betekent vrijheid! Het is nu niet mogelijk een vakantie Griekenland te boeken. Nederland is echter ook mooi!

Watersportvakantie Friesland.

Friesland is de watersport provincie van Nederland. Met onder ander het Sneekermeer, Tjeukemeer en Heegermeer. Je kun je er fantastisch zeilen, kanoën of met een fluisterboot varen. Maar ook eigenaren van luxe jachten, kunnen hier volop genieten. Je vindt diverse vakantieparken met boothelling en jachthaven in Friesland. Als je een watervilla op zoek een vakantiepark boekt, is de stalling van je boot meestal gratis. Je kunt hier een watervilla 6 personen huren maar er zijn ook 2, 4, 8 en 10 persoons watervillas te huur.
Hier vind je meer informatie over de Friese Meren en het huren van een watervillas Friese Meren met sloep.

Watersportvakantie Zeeland

Wat voor Friesland geldt, geldt in mindere mate voor Zeeland. Ook Zeeland is een geweldig plek voor een surfvakantie, duikvakantie of watersportvakantie. Met de Oosterschelde, Westerschelde en Veerse Meer binnen handbereik kan je alle kanten op. De Oosterschelde is een groot nationaal park met veel flora en fauna. Wits je dat er veel koralen en vissen in het Veerse Meer leven?? De bruinvis wordt er regelmatig gesignaleerd. Je kunt een watervilla in Zeeland huren of een vakantiehuis Zeeland met eigen aanlegsteiger. Je kunt tijdens je vakantie in Zeeland duikles nemen. Met name in de Oosterschelde en Veerse Meer zijn verschillende plekken waar je onder toezicht mag duiken. Wie weet zie je een zeepaardje onder water of zee anemoon. Hier kan je een vakantiehuis Zeeland met aanlegsteiger boeken.

Een huisje met eigen aanlegsteiger huren.

Voor een visvakantie of watersport vakantie met de boot, kun je het beste een huisje met aanlegsteiger huren. Zo een aanlegsteiger is helemaal privé, je kunt er tijdens je vakantie in Friesland of Zeeland helemaal alleen over beschikken. Je kunt overigens niet alleen een huisje of watervilla huren in Friesland of Zeeland. Ook in Overijssel, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland vind je waterparken met sloepverhuur en huisjes met aanlegsteiger. Met name Roompot en Landal GreenParks hebben bijzonder mooie waterparken aan het water. Daar kan je ook een watervilla voor 6, 8, 10 of 12 personen huren. Bij Landal zijn er ook luxe welness villa’s aan het water te huur. Ook huisje met privé sauna en hottub.

Sloep, zeilboot of fluisterboot huren.

Als je besloten hebt een huisje aan het water te huren, kan je altijd nog een boot of sloep huren. Het huren van een zeilboot of fluiterboot is meestal ook mogelijk. Het is zelfs mogelijk huisje op een vakantiepark met boot te huren. Bij waterpark Terkaple in Friesland bijvoorbeeld, kan je een vakantiehuisje met aanlegsteiger en sloep huren. Watersport vakanties, juist nu in deze moeilijke tijd rond het coronavirus.