Wil je een vakantie Curacao boeken om helemaal tot rust te komen? Dan kun je een vakantie naar het prachtige eiland Curacao organiseren. Boek bijvoorbeeld een all inclusive Curacao. Dan zijn zelfs de meeste drankjes in de prijs inbegrepen.

Fijn Klimaat Curacao

Curacao heeft niet alleen een heerlijk klimaat, maar heeft ook alle faciliteiten voor een ontspannen vakantie om helemaal tot rust te komen. Een heerlijke zee, prachtige stranden, mooie natuurgebieden en uiteraard restaurants waar je lekker kunt eten: je vindt het allemaal op Curacao. Omdat er altijd zon is, kun je er ook een last minute zonvakantie boeken.

Ontspannen tijdens een vakantie Curacao

Curacao vakantieCuracao staat bekend als bestemming voor een op en top ontspannen vakantie. Het klimaat is aangenaam, de stranden zijn prachtig en je hoeft er helemaal niets. Ga je naar Curacao, dan kom je gegarandeerd helemaal tot rust. En wil je toch activiteiten ondernemen tijdens je vakantie? Dan is dit zeker mogelijk, want er zijn ook diverse interessante bezienswaardigheden in het land. Niet alleen in het historische stadscentrum van Willemstad, maar ook daarbuiten.

Curacao: een veelzijdige vakantiebestemming

Veel mensen denken dat Curacao niet zo veelzijdig is als vakantiebestemming omdat het om een vrij klein eiland gaat, maar dit is zeker niet het geval. Tijdens een Curacao vakantie kun je uiteraard heerlijk naar het strand, maar er is nog veel meer te beleven op het eiland. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de zoutpannen van Jan Kock, waar vroeger zout gewonnen werd door vele slaven en waar tegenwoordig prachtige flamingo’s te bewonderen zijn. Ook zeker de moeite waard is de kerk van Sint Wilibrordus, die aan het einde van de negentiende eeuw op het eiland gebouwd werd. En houd je van dieren? Dan breng je een bezoek aan de struisvogelfarm van Curacao, ook wel Ostrich farm genoemd.

Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen tijdens jouw vakantie Curacao. Ook als je niet zo van zon, zee en strand houdt, is er voldoende te zien en te beleven op het eiland. Het eiland is misschien niet zo groot, maar dit betekent zeker niet dat je hier alleen maar aan het strand kunt liggen.

Met het vliegtuig naar Curacao.

Als je met het vliegtuig naar Curacao gaat, kun je hier goedkope vliegtickets zoeken en boeken. Thuisblijvers kunnen via diverse websites je vlucht volgen. Dat gaat via de radar en een ingenieus volgsysteem.  Volgen via de vlucht radar werkt effectief. Je weet precies waar je vrienden of familielieden zich in de lucht of tijdens de landing bevinden.

Luxe bungalow met jacuzzi in Curacao huren.

Curacao is ook het land voor een luxe vakantie.  Je kunt er bijvoorbeeld een luxe bungalow met jacuzzi huren en zo nog meer van je vakantie genieten. In tegenstelling tot bungalows met privé zwembad, is een huisje met jacuzzi in de tuin meestal wél het hele jaar door geopend en kan je bijvoorbeeld ook in januari of februari van de bungalow met jacuzzi genieten.

Een vakantie Curacao: voor jong en oud

Vakantie CuracaoOmdat Curacao zo’n veelzijdige vakantiebestemming is, is deze bestemming geschikt voor zowel jonge als oudere toeristen. Je kunt naar Curacao gaan als je gewoon lekker aan het strand wil liggen en in de avond wil feesten, maar ook zeker als je tot rust wil komen na een druk jaar op je werk. Nog niet overtuigd om een vakantie Curacao te boeken? Bekijk dan enkele prachtige foto’s van het eiland en je gaat vanzelf dromen over jouw eigen Curacao vakantie.

Geld besparen op een last minute vakantie Curacao

Omdat je vrij ver moet vliegen om naar Curacao te gaan, liggen de prijzen van een vakantie Curacao standaard iets hoger dan de prijzen van een vakantie in Europa. Wil je geld besparen op jouw vakantie Curacao? Boek dan een last minute, ofwel een vakantie die je op het laatste moment voor vertrek boekt. Door een last minute te boeken, bespaar je enkele tientallen tot enkele honderden euro’s op jouw complete Curacao vakantie. Valt een vakantie in Curacao eigenlijk niet binnen je budget, dan kun je met een last minute Curacao alsnog naar dit prachtige land op vakantie gaan.