Vakantie Kroatië boeken?  Enkele jaren geleden ging er nog bijna niemand naar Kroatie op vakantie, maar tegenwoordig is dit wel anders. Kroatie is uitgegroeid tot een populaire Europese vakantiebestemming, net zoals bijvoorbeeld Spanje, Italie en Frankrijk. Ben jij al een paar keer naar deze vakantielanden geweest en wil je een keer een ander vakantieland binnen Europa bezoeken? Dan is het boeken van een vakantie Kroatie zeker een aanrader.

Populaire bestemmingen voor jouw vakantie Kroatie

Kroatie vakantieDe twee populairste vakantieregio’s in Kroatië zijn Dalmatië en Istrië. Damatië ligt in het zuidwesten van Kroatie en wordt voornamelijk bezocht door mensen die een heerlijke strandvakantie willen organiseren. De regio heeft niet alleen enkele prachtige stranden, maar ook een zeer aangenaam klimaat. Ook kun je vanuit Dalmatië naar diverse eilanden in de buurt, waar je jouw strandvakantie vervolgens lekker door kunt zetten. Daarnaast is Kroatië een heerlijk watersport vakantieland. Je kunt hier een villa met aanlegsteiger in Kroatië huren maar ook gaan voor een villa met privé zwembad Kroatië

Istrië

Istrie ligt in het meest noordwestelijke deel van het land en betreft een populaire badplaats die in de buurt van Italië ligt. Je hebt misschien nog nooit van de naam van de regio gehoord, maar in feite is Istrië al sinds de Romeinse tijd een geliefde vakantiebestemming. Dit komt niet alleen door het aangename klimaat in de regio, maar ook zeker door de prachtige kustlijn met schilderachtige baaien in de regio Istrie. Beide gebieden zijn aanraders om tijdens je vakantie Kroatië te bezoeken, zeker als je van zon, zee en strand houdt.

Kroatie: een veelzijdige vakantiebestemming

Vakantie KroatieBoek je een vakantie Kroatië, dan weet je zeker dat je een gevarieerde vakantie organiseert. Kroatie is namelijk een veelzijdige vakantiebestemming, die van alles te bieden heeft. Van een mooie kustlijn om lekker te ontspannen aan het strand tot diverse mooie natuurgebieden en oude steden met culturele en historische hoogtepunten: je vindt het allemaal in Kroatie. De ideale vakantiebestemming voor jongeren en jonge gezinnen met kinderen, maar ook zeker voor oudere vakantiegangers.

Daar komt nog bij dat je je geen zorgen hoeft te maken om het klimaat tijdens je vakantie Kroatie. Het klimaat van het land is erg aangenaam en kan vergeleken worden met het klimaat van Italie: lekker warm, met veel zon en weinig regen. Een Kroatie vakantie wordt vaak vergeten als we het over populaire zonnige vakantiebestemmingen hebben, maar dit is totaal onterecht.

Vakantiehuis met jacuzzi in Kroatië huren.

Als je van wellness houdt, is het wellicht een goed idee om een vakantiehuis met jacuzzi te huren. Een vakantiehuis huren met privé sauna en hottub is ook geen slecht idee. Zeker als de jacuzzi zich in de tuin bevindt, is het genieten.  Via de website vakantiehuis-met-jacuzzi.com is het mogelijk om in heel Europa vakantie accommodaties met jacuzzi en sauna te huren. Dus ook in Kroatië. Als je een hond hebt, kan die ook gewoon mee op vakantie want in dit prachtige vakantieland zijn honden ook vaak welkom. Je kunt hier een vakantiehuis met jacuzzi huren waar de hond welkom is.

Gemakkelijk geld besparen op jouw vakantie Kroatëe

Je wil graag naar Kroatië, maar je wil niet te veel geld uitgeven aan jouw ontspannen zonvakantie. De beste manier om geld te besparen op jouw Kroatië vakantie, is door een last minute vakantie te boeken naar dit land. Je boekt je vakantie Kroatie niet enkele maanden voor vertrek, maar legt je Kroatië vakantie slechts enkele weken of zelfs enkele dagen voor vertrek vast. Dit klinkt misschien wat spannend, maar het maakt het boeken van een vakantie Kroatië extra leuk. Niet alleen omdat je pas laat weet waar je precies naartoe gaat, maar ook zeker omdat je veel geld kunt besparen met een last minute vakantie. Hoe langer je wacht met het boeken van jouw vakantie Kroatie, des te meer korting je krijgt op jouw onvergetelijke reis naar dit bijzondere vakantieland.