Tui, duurzaam toerisme.

Tui staat voor duurzaam toerisme. Dat vind je terug in verre reizen, autovakanties, stedentrips, zonvakanties, vliegtickets, wintersport, last-minutes, rondreizen en wintersport; bij TUI Nederland vind je de meest uiteenlopende vakanties het hele jaar door. TUI is de oudste en grootste reisorganisatie van Nederland en biedt zowel online vakanties aan als het boeken van reizen in reisbureaus door heel Nederland. Sinds kort kan je bij TUI ook een villa met privé zwembad Nederland huren.

Mooie vakanties bij TUI

Bij TUI vind je vakanties voor iedereen; van last minutes tot aan zonvakanties. ‘Discover your smile’ is het motto van TUI. De reizigers een onvergetelijke vakantie bezorgen en onbekommerd te laten genieten van hun vakantie, daar staat TUI voor garant. Iedere letter uit de merknaam is hier ook op gericht: de T voor Trusted, de U van Unique en de I van Inspiring.

De merken van TUI Nederland

Tui vakanties

TUI Nederland biedt vakanties aan via de twee merken Kras en TUI. Ook heeft TUI een eigen luchtvaartmaatschappij: TUIfly. Ook Extravacanza en Wedding Unlimited vallen onder TUI. Deze organisaties maken bruiloften in het buitenland mogelijk en verzorgen huwelijksreizen. De reisorganisatie is onderdeel van een van de grootste concerns op het gebied van reizen: TUI Group.

Duurzaam vakantie vieren met Tui

Wanneer je bij TUI een vakantie boekt, heb je niet alleen een fijne reis naar de andere kant van de wereld of binnen Europa voor de boeg, maar je bent ook nog milieubewust bezig. Tui is specialist in duurzame vakanties. TUI Nederland richt zich namelijk op duurzaam toerisme. Dit betekent dat ze op de vakantie met respect voor natuur, dieren en mensen omgaan en sinds 1998 een beleid heeft voor maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en duurzaam toerisme. Deze duurzaamheid herken je aan de accommodaties die een duurzaamheidslabel hebben en een lagere CO2-uitstoot bij het vliegen.

Vakanties boeken bij TUI

De meest uiteenlopende bestemmingen vind je bij TUI Nederland. van een last minute skivakantie Andorra tot een all inclusive vakantie in Spanje. Een vakantie boeken gaat gemakkelijk via de website en door Nederland verspreid zijn ook reisbureaus te vinden van TUI Nederland. Bij TUI kun je kiezen voor specifieke voorkeuren tijdens je vakantie. Zo kun je online selecteren of je bestemming luxe en elegant is, of de accommodaties dichtbij het strand liggen en of je er gemakkelijk met je gezin naartoe kunt. Daarnaast kun je kiezen of je met het vliegtuig gaat of met eigen vervoer bij de bestemmingen die met de auto te bereiken zijn. Ook het aantal sterren van de verblijven staan vermeld.

Wintersport vakantie boeken bij Tui.

Tui heeft een enorm groot aanbod wintersport reizen in haar pakket. Van een skivakantie jongeren tot een all inclusive wintersport vakantie in Frankrijk, Zwitserland of Italië.  Ook als je alleen op reis gaat,heeft Tui de beste aanbiedingen en last minutes.

De geschiedenis van TUI

De oudste reisorganisatie van Nederland is TUI. In 1876 werd Lisonne, de voorloper van TUI Nederland, opgericht. Later werd dit Holland International. Daarnaast is het merk Arke onderdeel van deze organisatie. Kras valt ook onder de merknaam TUI en is meer gericht op verkoop via internet vanaf 2007. De ROBINSON Clubs vakantiebestemmingen zijn ook bij TUI.nl te boeken. Vanaf oktober 2015 gaat Arke over naar de naam TUI. De reisorganisatie is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote en diverse organisatie. Voor iedere reiziger heeft TUI een geschikte reis en deze organisatie zorgt een vakantie met een lach voor iedereen.  Tui zal voorloper blijven op het gebied van duurzaam toerisme en verantwoord reizen. Uiteindelijk moeten we naar Eco Toerisme toe. Alleen dan kunnen we op vakantie blijven gaan en blijven genieten van de natuur.

Huisje in het bos huren?

Als je een huisje in het bos wilt huren, is Tui misschien niet de beste optie. Zij zijn minder gespecialiseerd in natuurhuisjes.
Als je bijvoorbeeld een huisje in het bos in Gelderland wit huren, ga je naar de website Huisje In Het Bos.