Verre reizen, autovakanties, stedentrips, zonvakanties, vliegtickets, wintersport, last-minutes, rondreizen en wintersport; bij TUI Nederland vind je de meest uiteenlopende vakanties het hele jaar door. TUI is de oudste en grootste reisorganisatie van Nederland en biedt zowel online vakanties aan als het boeken van reizen in reisbureaus door heel Nederland.

Mooie vakanties bij TUI

Bij TUI vind je vakanties voor iedereen; van last minutes tot aan zonvakanties. ‘Discover your smile’ is het motto van TUI. De reizigers een onvergetelijke vakantie bezorgen en onbekommerd te laten genieten van hun vakantie, daar staat TUI voor garant. Iedere letter uit de merknaam is hier ook op gericht: de T voor Trusted, de U van Unique en de I van Inspiring.

De merken van TUI Nederland

Tui vakanties

TUI Nederland biedt vakanties aan via de twee merken Kras en TUI. Ook heeft TUI een eigen luchtvaartmaatschappij: TUIfly. Ook Extravacanza en Wedding Unlimited vallen onder TUI. Deze organisaties maken bruiloften in het buitenland mogelijk en verzorgen huwelijksreizen. De reisorganisatie is onderdeel van een van de grootste concerns op het gebied van reizen: TUI Group.

Duurzaam vakantie vieren

Wanneer je bij TUI een vakantie boekt, heb je niet alleen een fijne reis naar de andere kant van de wereld of binnen Europa voor de boeg, maar je bent ook nog milieubewust bezig. TUI Nederland richt zich namelijk op duurzaam toerisme. Dit betekent dat ze op de vakantie met respect voor natuur, dieren en mensen omgaan en sinds 1998 een beleid heeft voor maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en duurzaam toerisme. Deze duurzaamheid herken je aan de accommodaties die een duurzaamheidslabel hebben en een lagere CO2-uitstoot bij het vliegen.

Vakanties boeken bij TUI

De meest uiteenlopende bestemmingen vind je bij TUI Nederland. Een vakantie boeken gaat gemakkelijk via de website en door Nederland verspreid zijn ook reisbureaus te vinden van TUI Nederland. Bij TUI kun je kiezen voor specifieke voorkeuren tijdens je vakantie. Zo kun je online selecteren of je bestemming luxe en elegant is, of de accommodaties dichtbij het strand liggen en of je er gemakkelijk met je gezin naartoe kunt. Daarnaast kun je kiezen of je met het vliegtuig gaat of met eigen vervoer bij de bestemmingen die met de auto te bereiken zijn. Ook het aantal sterren van de verblijven staan vermeld.

De geschiedenis van TUI

De oudste reisorganisatie van Nederland is TUI. In 1876 werd Lisonne, de voorloper van TUI Nederland, opgericht. Later werd dit Holland International. Daarnaast is het merk Arke onderdeel van deze organisatie. Kras valt ook onder de merknaam TUI en is meer gericht op verkoop via internet vanaf 2007. De ROBINSON Clubs vakantiebestemmingen zijn ook bij TUI.nl te boeken. Vanaf oktober 2015 gaat Arke over naar de naam TUI. De reisorganisatie is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote en diverse organisatie. Voor iedere reiziger heeft TUI een geschikte reis en deze organisatie zorgt een vakantie met een lach voor iedereen.

4.9/519 ratings