Frankrijk is al vele jaren een van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlandse toeristen. Dit komt door de ligging van het land, maar ook zeker door de unieke sfeer van het land en de veelzijdigheid van een vakantie Frankrijk. Zeker als je niet te ver wil reizen voor een geslaagde vakantie, is Frankrijk een aanrader voor een onvergetelijke vakantie.

Populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk

Frankrijk vakantieEr zijn diverse populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk. Mensen die het liefst de grote stad opzoeken tijdens hun vakantie Frankrijk, gaan naar Parijs, Marseille, Lyon of Nice op vakantie. Hier kun je niet alleen heerlijk winkelen en cultuur snuiven, maar uiteraard ook lekker genieten van de culinaire hoogtepunten van de Franse keuken. Misschien is foie gras niets voor jou, maar dan kent de Franse keuken gelukkig nog vele andere gerechten die je kunt proeven tijdens je Frankrijk vakantie. Voor liefhebbers van wijn is er ook genoeg te proeven in Frankrijk, want veel heerlijke wijnsoorten worden oorspronkelijk in dit land gemaakt.

Ga je liever naar een rustiger vakantiegebied, dan bezoek je Ardeche, Provence of Cote d’Azur. Voor liefhebbers van zon, zee en strand heeft Frankrijk een lange kustlijn, waar het zeker in het zuiden van het land heerlijk vertoeven is. In het noorden kun je ook lekker naar het strand, maar hier is het wat frisser dan in het zuiden. Ga je naar het zuiden van Frankrijk en verblijf je hier aan de kust, dan heb je gegarandeerd een heerlijke vakantie vol zon, zee en strand.

Met de auto op vakantie Frankrijk

Vakantie FrankrijkEen groot voordeel van het organiseren van een vakantie Frankrijk, is het feit dat Frankrijk zo dicht bij Nederland ligt. Waar je naar de meeste vakantiebestemmingen zeker met het vliegtuig moet reizen, is dit bij een Frankrijk vakantie helemaal niet nodig. Natuurlijk heb je altijd de vrijheid om het vliegtuig te pakken en extra snel op je vakantiebestemming te zijn, maar je kunt ook gewoon met de auto op vakantie Frankrijk.

Het organiseren van een autovakantie naar het mooie Frankrijk is zeker een aanrader voor gezinnen met (jonge) kinderen. Door de auto te pakken om naar Frankrijk te reizen, kun je alle bagage voor een onvergetelijke vakantie met je meenemen. Dit is zeker handig als je gaat kamperen, want daar heb je veel spullen voor nodig. Er zijn vele grote campings te vinden in Frankrijk, waar je heerlijk met de kids kunt verblijven voor een onvergetelijke vakantie Frankrijk.

Met flinke korting op vakantie Frankrijk? Zo doe je dat

Bij het boeken van een vakantie Frankrijk, kun je er ook voor kiezen om het boeken van de reis zo lang mogelijk uit te stellen. Hoe langer je wacht met het boeken van jouw Frankrijk vakantie, des te meer korting je krijgt op deze reis. Ook kun je met flinke korting op vakantie door juist niet te lang te wachten met het boeken van jouw reis, maar dit extra vroeg te doen. Niet alleen late boekers, maar ook extra vroege boekers worden beloond met een flink kortingspercentage op hun vakantie.


4.6/510 ratings