Behoeft aan een vakantie Bali? Waar we vroeger niet zo ver van huis gingen om lekker tot rust te komen tijdens een vakantie, reizen we tegenwoordig steeds verder voor onze welverdiende vakantie. Een rondreis Bali is vaak een onderdeel van een rondreis Indonesië, een aanrader voor iedereen die van verre reizen, avontuur en natuur houdt.

Een verre vakantiebestemming die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden onder Nederlandse toeristen, is Bali. Dit Indonesische eiland staat niet alleen bekend om het heerlijke eten, maar ook om de prachtige monumenten van het eiland en de rijke cultuur. Het is mogelijk in dit prachtige land een all inclusive vakantie te boeken. Alles is dan inbegrepen.

Bali: een land met indrukwekkende cultuur én natuur

Bali vakantieWie tijdens zijn vakantie Bali kennis wil maken met de Indonesische cultuur, kan dit doen door een vakantie Bali te boeken. Bali is een Indonesisch eiland dat je op een vrij laagdrempelige manier kennis laat maken met de authentieke cultuur van Indonesië. Op het eiland vind je enkele prachtige monumenten, historische gebouwen en kleine straatjes die de cultuur van Indonesië echt uitademen.

En ben je een groot liefhebber van de natuur? Wil je een single reis hoger opgeleiden boeken? Dan kom je op het eiland ook zeker niets tekort. Je denkt misschien dat Bali een kaal en woestijnachtig eiland is, maar dit is juist niet het geval. De natuur van het eiland wordt gekenmerkt door prachtige stranden, maar ook zeker door grote vulkanen en de bijzondere, terrasvormige rijstvelden. Een gevarieerd landschap, dat je tijdens jouw vakantie Bali heerlijk kunt verkennen.

Activiteiten voor jouw vakantie Bali

Vakantie BaliBoek je een vakantie Bali, dan weet je zeker dat je een gevarieerde reis organiseert. De ene dag lig je lekker aan het strand om even bij te komen van de dagelijkse drukte in Nederland, terwijl je de andere dag een grote vulkaan gaat bewonderen of naar de hoofdstad Denpasar gaat om de Indonesische cultuur te proeven. Bali staat in het teken van ontspanning, maar cultuur en natuur staan ook zeker centraal op het eiland. Je kunt ook een yoga retreat in Bali boeken. Genieten van meditatie, Yoga en een bijzondere spirituele sfeer. Dat is wat Bali voor je kan betekenen.

En wil je een keer een echt actieve dag ondernemen? Dan ga je tijdens je vakantie Bali de zee in om een watersport te beoefenen, bijvoorbeeld door een middag surfles te nemen of te gaan kitesurfen. Ook kun je ervoor kiezen een duikexcursie te organiseren, zodat je ook kennis kunt maken met het bijzondere onderwaterleven van het eiland. In de toeristische gebieden van het eiland worden duikexcursies voor beginners georganiseerd, maar zijn ook speciale duikgelegenheden voor ervaren duikers.

Rondreis Bali te duur?

Zou je graag eens naar Bali willen gaan maar is deze reis te duur? Kijk dan eens naar een alternatief en boek bijvoorbeeld eens een All Inclusive Egypte. De vakantie bestemmingen Bali en Egypte zijn op geen enkele manier te vergelijken maar als je een zon zekere vakantiebestemming wilt, doet Egypte nauwelijks onder voor Bali. En, net zoals in Bali, vind je in Egypte ook de meest mooie all inclusive resort.

Alles zien in Bali? Organiseer een rondreis Bali

Boek je een standaard Bali vakantie, dan blijf je over het algemeen in hetzelfde gebied van het eiland. Dit is prima als je vooral op vakantie gaat om lekker tot rust te komen, maar het is zonde als je zo veel mogelijk van het eiland wil zien tijdens jouw Bali vakantie. Zit je juist liever niet stil tijdens je vakantie Bali en wil je alle facetten van het eiland zien als je in Bali bent? Dan boek je een rondreis Bali. Tijdens een rondreis blijf je niet in dezelfde regio, maar bezoek je diverse gebieden van Bali. Je gaat naar het strand om lekker tot rust te komen, maar bezoekt ook de hoofdstad van het eiland en gaat naar de mooiste natuurgebieden. De beste manier om een gevarieerde vakantie te boeken, waarbij je kennis kunt maken met alle facetten van een Bali vakantie.