Aangepaste vakantiewoning vinden

Waar kan je een aangepaste vakantiewoning vinden?

Wie mindervalide is en een mindervalide vakantiewoning zoekt, weet hoe moeilijk het kan zijn een geschikte accommodatie te vinden.  De ene is te duur, de andere ligt in een niet aantrekkelijke omgeving en een derde aangepast vakantiehuis is niet groot, luxe of comfortabel genoeg. Daar komt bij dat lang niet alle aangepaste vakantiewoningen geschikt zijn voor mensen met een zware fysieke beperking of meervoudige handicap. Kortom, of je nu alleen een rolstoelvriendelijke accommodatie nodig hebt of een aangepaste vakantiebungalow met een papegaai en in hoogte verstelbaar elektrisch hoog laag bed, er spelen meerdere factoren mee als je een aangepaste vakantiewoning wit huren.

Je vindt je goed aangepaste vakantiewoning zeker op de site mindervalide-bungalows.nl

Of je nu een mindervalide bungalow op een mindervaliden bungalowpark zoekt of een aangepast huisje op de Veluwe, op de website mindervalide bungalows vind je de aangepaste accommodatie die bij jouw specifieke beperking past. Je kunt er een rolstoelvriendelijke accommodatie huren voor 2 of 4 personen maar ook een mindervalide groepsaccommodatie of appartement met hoog/laag bed.

Rolstoelvakantie met zorg?

Rolstoelvakantie en zorg nodig? Op bepaalde bungalowparken is zelfs zorg mogelijk. Je moet bij je reservering van je mindervalide bungalow dan wel duidelijk aangeven welke zorg je nodig hebt.   Kortom, of je nu op zoek bent naar een geschikte accommodatie voor een rolstoelvakantie of een volledig aangepaste bungalow of vakantiewoning met zorg, de ideale mindervalide accommodatie vind je hier.

Vind hier een mindervalide bungalow.

Weekendje weg als je een fysieke beperking hebt.

Als je een fysieke beperking hebt en rolstoelgebonden bent, kan je natuurlijk gewoon een weekendje weg in Nederland of elders boeken. Er zijn tientallen rolstoelvriendelijke hotels in de Benelux en op veel aangepaste bungalowparken zijn bungalows voor een weekendje weg te huur. Check wel goed of je de juiste aangepaste accommodatie geboekt hebt. Je hebt voor jouw rolstoelvakantie een passende accommodatie nodig. Een aangepaste vakantiewoning moet bij de fysieke beperking passen. Vergelijk het met een jas, daarvan moet de maat ook goed zijn en de kleur je aanstaan.

Rolstoelvriendelijke vakantie bij Landal GreenParks

Op de Landal GreenParks Bungalowparken bijvoorbeeld zijn er per park een aantal bungalows beschikbaar voor een rolstoelverblijf. Het is daarom belangrijk om op het reserveringsformulier of op de boekingsbevestiging te controleren of er daadwerkelijk een mindervalide bungalow gehuurd is. Als je afhankelijk bent van een verhoogd toilet en aangepaste badkamer, is het niet fijn om in een huisje te moeten verblijven welke niet aangepast blijkt te zijn voor gehandicapten of mindervaliden. Landal is zo ie zo gericht op mensen met een beperking of handicap. Ook mensen met astma of een gehoorbeperking bijvoorbeeld kunnen een aangepaste vakantie bij deze duurzame reisorganisatie boeken. Je kunt bij Landal ook een mindervalide bungalow in Nederland huren.  Ook ideaal voor een gezinsvakantie met kinderen.