We reizen tegenwoordig steeds verder voor een ontspannen vakantie, maar dit is eigenlijk helemaal niet nodig. Zo zijn er ook diverse leuke vakantiebestemmingen in de buurt van Nederland te vinden, waaronder Oostenrijk. Veel mensen denken helemaal niet aan dit land bij het boeken van een vakantie, maar een vakantie Oostenrijk kan erg leuk zijn. Je kunt naar Oostenrijk gaan in de warme zomer, maar je kunt er ook heerlijk wintersporten. Het is een vakantiebestemming die vaak vergeten wordt, maar dit is zeker niet de moeite waard. Oostenrijk is niet alleen veelzijdig, maar ook groen, ruim en lekker rustig.

Een vakantie Oostenrijk in de zomer

Oostenrijk vakantieOostenrijk heeft een beetje hetzelfde klimaat als Nederland. Waar het in Nederland heerlijk weer kan worden in de zomer, is dit in Oostenrijk dus ook het geval. Wil je niet in eigen land blijven in de zomervakantie, maar heb je ook geen zin om ver te reizen om op vakantie te gaan? Dan kun je een vakantie Oostenrijk boeken in de zomer. In Oostenrijk zijn diverse grote vakantieparken met zwembaden te vinden, maar kun je ook een prachtig vakantiehuis reserveren voor een ontspannen vakantie Oostenrijk. Door het grote aanbod vakantiehuizen in Oostenrijk, is er altijd wel een woning te vinden die bij jou past.

Een groot voordeel van het organiseren van een vakantie Oostenrijk in de zomer, is dat het land prachtige natuurgebieden kent. Vind je het saai om de hele vakantie aan het zwembad te liggen, dan ga je naar Oostenrijk om hier prachtige natuurgebieden te bezoeken. Hier kun je lekker wandelen, maar ook mooie fietstochten maken. Ook zijn er diverse prachtige bergen te vinden in het land, die je tijdens lange wandeltochten kunt beklimmen. Leuk om met je partner te doen, maar ook zeker de moeite waard als een gezamenlijke activiteit met het hele gezin.

Een vakantie Oostenrijk in de winter

Vakantie OostenrijkNiet zo veel mensen gaan naar Oostenrijk voor een zonvakantie, maar het land is wel erg populair als bestemming voor een sportieve wintersportvakantie. Er zijn diverse grote skigebieden te vinden in Oostenrijk, waar je zowel in het najaar als in het vroege voorjaar terecht kunt om lekker te skiën en te snowboarden. En sta je liever niet op de ski’s of op het snowboard, maar wil je Oostenrijk wel in de winterperiode bezoeken? Dan kun je ook zeker een leuke vakantie Oostenrijk organiseren, want in de wintermaanden kun je ook heerlijk wandelen in de prachtige natuur van het land.

Met de auto op vakantie Oostenrijk

Een groot voordeel van het organiseren van een vakantie Oostenrijk, is dat je met de auto naar deze vakantiebestemming kunt gaan. Je kunt eventueel een vlucht boeken om nog sneller op je vakantiebestemming te zijn, maar Oostenrijk is ook prima te bereiken met de auto. Dit is ideaal als je niet van vliegen houdt, maar ook als je het fijn vindt om in Oostenrijk gebruik te kunnen maken van een auto. Daarnaast is een autovakantie vaak veel goedkoper dan een vliegvakantie, wat het boeken van een vakantie Oostenrijk nog aantrekkelijker maakt.


4.3/59 ratings