Corendon, een goedkope reisorganisatie met kwaliteitsreizen.

Op vakantie met Coredenon, een goedkope reisorganisatie. Wie op zoek is naar een goedkope vliegvakantie naar de zon kan niet om het Nederlandse reisagentschap Corendon heen. Deze aanbieders van goedkope en exclusieve reizen, is dan ook gespecialiseerd in het aanbieden van all inclusive reizen naar zonnige bestemmingen, wintersport reizen, reizen voor gezinnen en vele soorten goedkope vakanties.  Met tv reclame weet Corendon een grote doelgroep te bereiken, zeker ook voor diegenen die een goedkope, last minute vakantie willen boeken.  Corendon, een goedkope reisorganisatie met kwaliteitsreizen.

Informatie over Corendon

Corendon is oorspronkelijk begonnen met zich te specialiseren in het aanbieden van reizen naar Turkije. Ondertussen zijn ze de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van België en Nederland. Niet alleen biedt het vliegvakanties aan maar het heeft ook zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Ze bezitten zestien vliegtuigen die naar 143 verschillende luchthavens vliegen. Met hun slogan ‘Altijd de beste vakantiedeals’ staan ze vooral bekend om hun goedkope prijzen. Corendon, een goedkope reisorganisatie met onderscheidend vakantie aanbod. Je kunt bij Corendon ook voor een goedkope waterportvakantie terecht, ook als je een huisje met aanlegsteiger wilt huren.

Bestemmingen

Corendon Aanbiedingen

Corendon richt zich uitsluitend op bestemmingen die gekend zijn omwille van de zon. Warme bestemmingen in Zuid-Europa, Turkije, Egypte en zelfs een aantal Afrikaanse landen staan dan ook tussen hun reisbestemmingen. Zo vliegen ze ook naar Gambia, Tunesië en Marokko. Hun verste bestemming is echter Indonesië.  Je kunt bij Corendon ook een last minute vakantie Egypte boeken.

Type vakanties

Zomer-en winterbestemmingen

Wie in de zomermaanden niet genoeg heeft aan onze temperaturen kan een vakantie boeken richting Zuid-Europa. Je kan kiezen uit verschillende hotels gecombineerd met vluchten vanuit België, Nederland of Duitsland. Maar niet alleen in de zomermaanden biedt Corendon reizen aan naar de zon. Wie het koude winterweer even wil inruilen voor aangename temperaturen kan een vakantie boeken naar bestemmingen als Spanje en Turkije of zelfs even het continent verlaten. Zo maken de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Curaçao en tal van andere bestemmingen deel uit van hun winteraanbod. Of kun je de winter doorbrengen op de Canarische eilanden. Op die manier kan je ook in de winter genieten van een drankje in je hand op een zonovergoten terrasje in de zon. Wie wil dat niet?

Lastminutes bij Corendon

Bij Corendon kan je ook een last minute vakantiehuis huren. Ook een last minute vakantiehuis met hond of last minute met boot.

Wacht je liever af welk weer het wordt in eigen land? Dat kan ook! Met de last minutes van Corendon kan je nog impulsief beslissen om op reis te vertrekken. Boek snel je vlucht en enkele dagen later neem je al een frisse duik in het zwembad om af te koelen van de hoge temperaturen. Je kunt bij Corendon een last minute citytrip boeken naar bijvoorbeeld Rome of Milaan maar ook een last minute rondreis Azië boeken.

Fly & Go

Wil je tijdens je vakantie meer zien van het land, dan kan dat met de formule Fly & Go. Wie een vakantie Fly & Go boekt verblijft zijn gehele vakantie in hetzelfde hotel maar heeft naast een vlucht en hotel ook nog een huurauto ter beschikking. Op die manier kun je op je eigen tempo de omgeving gaan verkennen. Of je nu op zoek bent naar wat cultuur, natuur of een leuk strand. Kijk ook even op Travelchecker naar de mogelijkheden een goedkope zonvakantie te boeken.

Aquafun en 4Kids

Wie met kinderen reist, heeft een ruim aanbod aan kindvriendelijke accommodaties. Ook voor een 1 ouder vakantie met kinderen. Deze beschikken over uitstekende faciliteiten waar je kinderen zich rot zullen amuseren. Denk maar aan waterglijbanen, speeltuinen en ruime familiekamers. De meeste van de hotels in deze categorie zijn All Inclusive waardoor niet alleen maaltijden en drankjes zijn inbegrepen maar ook de kinderclub.

Only Adult

Koppels zonder kinderen of vriendengroepen spenderen liever hun vakantie in een hotel waar geen kinderen verblijven. Met de accommodaties onder de noemer Only Adult verblijf je in een hotel waar je in alle rust kunt genieten van je vakantie, en waar alles op volwassenen is gericht.

Andere specials

Ook wie het wat moeilijk heeft met een volledige vakantie op een zelfde plaats te blijven, heeft in het ruime aanbod van Corendon keuze genoeg. Wil je een rondreis maken ter plaatse, een cruise maken tussen verschillende landen of mag het gewoon iets luxueuzer? Ook dan tracht Corendon aan je noden te voldoen met hun gespecialiseerde aanbod. Corendon, een goedkope reisorganisatie met een ongelooflijk breed aanbod vakanties, last minutes, verre reizen en wintersportreizen. Net zoals Tui groot in last minutes, only adults reizen en all inclusive vakanties.